3D Dobbelen - Dobbelen - Denken

Het 3D spel is een alternatief pim-pam-pet op een spelzeil. Start op het Game Time vak. Je dobbelt bv. 5 en wat je werpt ga rechts naar toe met je speelschijf. Dobbel nog een keer bv. 5 en ga wat je werpt naar beneden. Je komt nu in een vak met een omschrijving bv. Plaatsnamen. Spreek een lekker af bv. de letter A of gebruik een eigen draaischijf van bv. een oud pim pam pet spel en noem in dit geval een plaatsnaam met de letter A.

Het spelzeil is ook verkrijgbaar met gekleurde vakken zonder tekst - Het is dan mogelijk om daar zelf kaartjes, foto's of voorwerpen op te leggen waar je iets mee wilt gaan doen.

Pim pam pet  - dobbelspel - ouderen - dementie - spelzeil - spelwijzers spelzeil speelmat spelkleed speelkleed speelzeil spelmat spelwijzer spelwijzers wijk buurt BSO onderwijs TSO festival sociaal school scouting JongNL buurtwerk wereld wereldspelen onderwijs sociaal speelcoach buurtcoach wijkcoach sociaaldomein familiedag zomerkamp kampweek sportkamp koningsdag socialwork sociaalwerk kinderopvang denksport management facilitator moderator kantoor team teamuitje groepsuitjes schoolplein speelplaats speelbord

Wat is een spelzeil?

Dit is een speelkleed - speelmat gemaakt van zeil, Het grote voordeel is dat het erg hygiënisch is omdat het gemakkelijk met water schoon te maken is en waardoor er geen stof en vuil op het spelzeil achterblijft. Om vouwen in het spelzeil te voorkomen het spelzeil altijd rollend opbergen.

Voor vragen of bestellingen stuur een email naar info@spelenopzeilen.nl

Tarieven

De prijs voor onze spelzeilen is inclusief het benodigde materiaal en verzendkosten. De spelregels worden digitaal verzonden.

AfmetingPrijs
55 cm X 70 cm€35,00
110 cm X 140 cm€80,00
1,65 m X 2,10 m€250,00
3,30 m X 4,20 m deelnemers zijn zelf de pion
€450,00


Overige maten op aanvraag.