Boter, Kaas en Eieren

Spel voor 2 spelers. Een speler heeft 5 witte schijven en de andere speler heeft 4 zwarte schijven. Om de beurt plaats men een schijf in een van de 9 vakken. Wit begint. De speler die het lukt om 3 schijven van zijn kleur in een horizontale, verticale of diagonale rij te plaatsen heeft gewonnen. Lukt dit niemand als de 9 schijven zijn geplaatst dan is het een gelijkspel en kan het spel opnieuw worden begonnen.

ouderenwerk senioren boter kaas eieren dementie spelzeil speelmat spelkleed speelkleed speelzeil spelmat spelwijzer spelwijzers wijk buurt BSO onderwijs TSO festival sociaal school scouting JongNL buurtwerk wereld wereldspelen onderwijs sociaal speelcoach buurtcoach wijkcoach sociaaldomein familiedag zomerkamp kampweek sportkamp koningsdag socialwork sociaalwerk kinderopvang denksport management facilitator moderator kantoor team teamuitje groepsuitjes schoolplein speelplaats speelbord

Spelzeil - Boter kaas eieren

Wat is een spelzeil?

Dit is een speelkleed - speelmat gemaakt van zeil, Het grote voordeel is dat het erg hygiënisch is omdat het gemakkelijk met water schoon te maken is en waardoor er geen stof en vuil op het spelzeil achterblijft. Om vouwen in het spelzeil te voorkomen het spelzeil altijd rollend opbergen.

Tarieven

De prijs voor onze spelzeilen is inclusief het benodigde materiaal en verzendkosten. De spelregels worden digitaal verzonden.

AfmetingPrijs
40 cm X 40 cm€30,00
60 cm X 60 cm€40,00
80 cm X 80 cm€50,00
1,00 m X 1,00 m€80,00


Overige maten op aanvraag.