Ende

Dit spel is het Afrikaanse geluksspel. Spel met 8 spelers ieder heeft een eigen rood startvlak met een schijf. Daarnaast is er een speelschijf dat telkens een ander persoon achter zijn rug in de rechter- of linkerhand verstopt waarna zijn linkerbuurman moet raden in welke hand de speelschijf is. Als deze het goed geraden heeft mag hij zijn eigen schijf een geel lijntje dichterbij naar het middelpunt verplaatsen. Is er fout geraden dan mag de persoon bij wie geraden is met zijn schijf een geel lijntje dichterbij naar het middelpunt verplaatsen. Daarna krijgt de linkerbuurman de speelschijf en doet hetzelfde bij zijn linkerbuurman. Zo gaat het spel verder tot dat iemand zijn eigen schijf na alle gele lijntjes te hebben gehad zijn zijn op het blauwe puntje in het midden van het speelveld mag plaatsen.

Zebrapad  slechtziend spelzeil speelmat spelkleed speelkleed speelzeil spelmat spelwijzer spelwijzers wijk buurt BSO onderwijs TSO festival sociaal school scouting JongNL buurtwerk wereld wereldspelen onderwijs sociaal speelcoach buurtcoach wijkcoach sociaaldomein familiedag zomerkamp kampweek sportkamp koningsdag socialwork sociaalwerk kinderopvang denksport management facilitator moderator kantoor team teamuitje groepsuitjes schoolplein speelplaats speelbord

Spelzeil Ende

Wat is een spelzeil?

Dit is een speelkleed - speelmat gemaakt van zeil, Het grote voordeel is dat het erg hygiënisch is omdat het gemakkelijk met water schoon te maken is en waardoor er geen stof en vuil op het spelzeil achterblijft. Om vouwen in het spelzeil te voorkomen het spelzeil altijd rollend opbergen.

Voor vragen of bestellingen stuur een email naar info@spelenopzeilen.nl

Tarieven

De prijs voor onze spelzeilen is inclusief het benodigde materiaal en verzendkosten. De spelregels worden digitaal verzonden.

AfmetingPrijs
40 cm X 40 cm€29,50
60 cm X 60 cm€39,50
80 cm X 80 cm€49,50
1,00 m X 1,00 m€79,50


Overige maten op aanvraag.