Kono (Korea)

Het is een spel met elementen van het spel Halma. Aan een kant staan 7 witte schijven en aan de andere kant 7 zwarte schijven. Wie het eerst zijn schijven aan de andere kant heeft staan waar nu de schijven van zijn tegenstander staan. Heeft gewonnen. Schijven mogen alleen diagonaal verplaatst worden. Als er 1 schijf van je tegenstander schuin voor je staat (dus niet 2) dan mag je daarover heen springen - ook via de zijkanten. Je kunt niet slaan zoals bij dammen.

spelzeil slechtziend spelwijzer speelmat spelkleed speelkleed speelzeil spelmat spelwijzers wijk buurt BSO onderwijs TSO festival sociaal school scouting JongNL buurtwerk wereld wereldspelen onderwijs sociaal speelcoach buurtcoach wijkcoach sociaaldomein familiedag zomerkamp kampweek sportkamp koningsdag socialwork sociaalwerk kinderopvang denksport management facilitator moderator kantoor team teamuitje groepsuitjes schoolplein speelplaats speelbord kono halma Korea

Spelzeil Kono ( Korea)

Wat is een spelzeil?

Dit is een speelkleed - speelmat gemaakt van zeil, Het grote voordeel is dat het erg hygiënisch is omdat het gemakkelijk met water schoon te maken is en waardoor er geen stof en vuil op het spelzeil achterblijft. Om vouwen in het spelzeil te voorkomen het spelzeil altijd rollend opbergen.

Voor vragen of bestellingen stuur een email naar info@spelenopzeilen.nl

Tarieven

De prijs voor onze spelzeilen is inclusief het benodigde materiaal en verzendkosten. De spelregels worden digitaal verzonden.

AfmetingPrijs
40 cm X 40 cm€30,00
60 cm X 60 cm€40,00
80 cm X 80 cm€50,00
1,00 m X 1,00 m€80,00


Overige maten op aanvraag.

Dit spelzeil is ook geschikt voor slechtzienden door de contrasterende kleuren en dikkere lijnen.