Schaakspel

Het bekende spel met diverse schaakstukken, de Koning, de Koningin, de loper, de toren, het paard en de pionnen. De pionnen worden niet meegeleverd. Er is wel een spelzeil van 3m bij 3m te huur inclusief de grote schaakstukken op de foto, eventueel met spelbegeleider, prijs op aanvraag.

schaakbord schoolplein  koning speelbord spelwijzer speelplaatskoningin loper toren pion schaakstukken spelzeil speelmat spelkleed speelkleed speelzeil spelmat spelwijzers wijk buurt BSO onderwijs TSO festival sociaal school scouting JongNL buurtwerk wereld wereldspelen onderwijs sociaal speelcoach buurtcoach wijkcoach sociaaldomein familiedag zomerkamp kampweek sportkamp koningsdag socialwork sociaalwerk kinderopvang denksport management facilitator moderator kantoor team teamuitje groepsuitje

Spelzeil schaken

Wat is een spelzeil?

Dit is een speelkleed - speelmat gemaakt van zeil, Het grote voordeel is dat het erg hygiënisch is omdat het gemakkelijk met water schoon te maken is en waardoor er geen stof en vuil op het spelzeil achterblijft. Om vouwen in het spelzeil te voorkomen het spelzeil altijd rollend opbergen.

Voor vragen of bestellingen stuur een email naar info@spelenopzeilen.nl

Tarieven

De prijs voor dit spelzeil is inclusief verzendkosten maar zonder schaakstukken.

AfmetingPrijs
40 cm X 40 cm€30,00
60 cm X 60 cm€40,00
80 cm X 80 cm€50,00
1,00 m X 1,00 m€80,00


Overige maten op aanvraag.

Dit spelzeil is ook geschikt voor slechtzienden door de contrasterende kleuren en dikkere lijnen.